Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en svaghet, kollektivt fördärv.


Om tidlösa förbund



kallsvetten rann inte bara i ansiktet men
längs låren, ja i handflatorna med, längs
ryggen
Och blodet steg ur tandköttet, kväljande
tjockt med smak av ruttet järn och guld


bläck trängde ur hans ögon som svullnat
upp, ögonvitorna var svarta, liksom han




Snart bad han på främmande språk för
sitt liv,
Och genast blev han bönhörd.







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 01:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En man som kallade sig kapten drog kniv mot sin egen fru, när frun slutgiltigt tagit sig mod ur en flaska och skulle te att yttra sig med... Hon hann inte ens borsta 'morgonens grädde' ur munnen som kunde ha blött rött, efter tidiga timmens ridande mara...
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain