Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peripeti

När du kom till mitten av livets rum
saktade du ned dina steg - ett i taget
Din tvekan var tydlig men inte din avsikt
Dina tysta ögon avslöjade inget

När du kom till rummets mitt vände du
dig hastigt om som för att - se tillbaka
Du sökte svar ur det förflutna
Men inget svar gavs på din undran

Du trodde att vid livets gräns fanns -
de som gav svaren och
de som vägleder den som söker
livets stora vändpunkt
Du väntade dig ett svar på en
fråga du aldrig yppade...

bo.rackson




Fri vers av bo.rackson
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-08-02 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson