Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar under plommonträdet


Godnatt till dagen
godmorgon natten
lugnet lägger sig
doften från fältet utanför
berättar att det är sommar
sagan fortsätter
drömmar blir sanna

inatt




Fri vers av Gigi
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-02 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den sagan vill jag drömma!
8 träffande rader, fyllda med mystik.
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi