Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad i ormens tid

Jag ringlar fram över benen från förr

Gnager stilla i din mörka dröm

Gnager i ro på dina hemliga kval

Natten ger dig sällan frid så skral

Långsamt blir du slav under mig

Jag tar din kropp i besittning

Din själ närmar jag mig med lust

När min tunga söker dess lockande doft

Du blir stungen och stilla

Intagen av mörkrets doft

Av tunga så tvetydigt naken

Spelande på ditt hjärtas förlust

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-03 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ