Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bästa av tider

Vapen som ej längre höll
Tyranner som krossades och föll
Dessa var de bästa av tider
Kan ej sägas när det mot mörker lider

Känslor av vemod och sorg de trycker
När verkligheten tar våra armar och rycker
Vi levde i de bästa av tider
Men djupt i mitt hjärta känner jag hur det svider

Frihetens frö hade man sått
På mark där totalitära ledare hade rått
Jag såg det som de bästa av tider
Nu härskarna nya vapen smider

Jag står vid ett vägskäl jag ej skådat förut
All vår kraft, alla positiva känslor slog så bakut
Vi lämnar nu de bästa av tider
Jag håller för mina ögon när vi mot nya tider rider




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord