Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlar av nu och då

Jag la hela min framtid i en ask

Gav bort

Nu sitter jag här,längtar hem till tiden för gåvan

Den kunskap jag besitter nu skulle jag behövt då

Nu är den värd mindre än dammet som virvlar i sanddjävelns dans

 

Där mörkret lyser upp

lyssnar hjärtat längtansfullt

I horisonten där morgonen randas

ser ni mitt forna jag

Kvällningen smeker min tysta uppgivna gestalt

Medans solnedgången tackar för sig

Och drar sig tillbaka med mig i sin famn

Kvar dansar tankarna i mörkret

Utan mig

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-05 00:18



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Vackert! Dystert men samtidigt hoppfullt. De uppgivna tankarna lämnas kvar i mörkret. Med solen kommer ljuset tillbaka.
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ