Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


10.000 TACK


Ett år har passerat
Jag är så tacksam
10.000 läsningar

Tack för tiden ni tar er
Tack för uppmuntran och feedback
Tack för tolkningar och värmande kommentarer
Tack för er vänner jag fått

Poesi visade sig bli ett direktspår
Till mitt känsligaste rum
Även till min kreativitet
Ett spår genom fasader
Till det själsnakna
Rummet jag så länge höll låst

10.000 TACK!




Fri vers av annapoem
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-07 10:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack själv fina själ för alla dina vackra alster :) Varm kram <3
2019-08-12

    Khayyam
Poesi kan vara mycket!
2019-08-09

  danne //
Det är väl oftast det man
vill nå en klapp på axeln om det tillåts,
en kram under samma förutsättningar..
ett snällt ord eller en blick beroende på hur vi tolkar denna (action).
Jag är bara allt för naiv å snäll å förlåtande och tycker att man ska dela utav sin egna glädje då den blommar spirar mot världen. Så här så som nu känner jag mig glad för din skull - en kram å grattis till dig!
Daniel
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem