Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöktimmen


luften känns tung
mitt i natten
på ett ickesomrigt vis

denna natten
är det svårt att gå
genom våldnaderna i huset
som om de alla kommit samma natt
står och trängs, går omkring
utan mål

min son skriker hjälp inne i sitt rum
jag hör konstiga, skrapande ljud
det är spöktimmen
de är vakna
vi är vakna
inatt blev allt fel
uppochner och bakochfram

och på morgonen skiner solen igen
som om ingenting hade hänt




Fri vers av Gigi
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-07 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känns lite som att
"det som händer på natten,
stannar där"
en beskrivning som får det att krypa, under skinnet på mig.
gillar andra stycket bäst.
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi