Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekreerad


Något är skevt
jag brukar veta
denna gång låtsas jag
som det regnar

Det regnar
lögner
avslöjanden

Denna dag finner jag
små blomblad från ett minne
jag glömt

En historia som var
märklig stundom underbar
Kändes i hjärtat
grävde sig ner

Det var botten på en sjö
en dyig tjärn
som tvättade mig ren

Dina ord flög kraxande
viskade gjorde din själ

Jag hörde din viskning
svarade på den

Du begravde en flicka
En dag vaknade hon där
i jorden

Smakade det unkna
Tog tag i rötterna
och drog sig uppåt

Och hamnade i blommornas
värld
Mitt i solljuset

Bland blad, strån
stenar och kottar

Rekreerad














Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-08 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP