Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Katter Bokstavsdikt på K

Katter kommer kilande
klöser kringliga krokar
klättrar kanhända
komplicerade krumsprång
kelar kring klänning
käkar kattmat kontinuerligt

© Eva Hedlund fd. Langrath 
 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-08 19:40



Bookmark and Share


  Jaseph
Katternas konstiga krumbukter.
Känsligt konturtecknas katten
Kortfattat!!
2019-08-11

  KattenKin VIP
Kanhända kattklor klöser och kastar kostsamt i klirr och krasch, kattägaren kanske knorrar konstant? Äsch, ville bara haka på, gillar allitterationer! Jag har skaffat en kattunge, underbar, men idag for en vacker lampa i golvet i tusen bitar. Aj vad det gjorde ont i inredningshjärtat! Tog en stund innan kattfan blev gulleplutt igen. ;)
2019-08-09

    Lena Staaf VIP
Tio katt-tassar för den dikten!
Vi kattvänner börjar spinna direkt när vi läser.
2019-08-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Katt kär
Klart kul
Kompis!
2019-08-09

    ej medlem längre
Här fick du till det:-)
Katter är härliga djur
2019-08-08

  Per Rydberg
Finstämd dikt, lätt igenkännbar för en kattälskare som jag
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP