Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


framtidsdröm


Blomsterhav


Tänk

så öppnas all världens
knutna händer

vilket hav av blommor
det kommer bli




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-09 18:12



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Du har så rätt, knutna nävar ger ingen kärlek enligt mig.
2019-08-15

  Cikoria Blå VIP
Fin symbolisk text
och den vackra dalian
förstärker det hela.
2019-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Man kan bara ta emot om man öppnar handen.
Men jag gillar röd front-hälsningen med knuten vänsternäve.
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP