Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek


Vi håller varandras händer



Vi håller varandras händer i en botanisk trädgård
och åker till Gotland med föräldrar
Gör allt för första gången
för andra gången
tredje
fjärde

Vi levlar upp från tusen öl och ett helt okej ligg
till att gå igenom varandras ihåligheter och hud och allt som göms precis under

Först i sjok, kvadratmeter
Farsor
Relationen till Ebba grön
PDA
Attraktion

Sen centimeter. Våra ex, fast med en axelryckning och mer om våra farsor

Millimeter. Hur dom krossade våra hjärtan

sen djupare och det gör ont för i huden lever sveken
jagen
essensen

Men vi ber ju om det. Känna varandra utan och innanför
Ber om att komma närmare
Se rakt in i varandras porer
Backa
Kom närmre
OSV

Vi ber mest om tro
Om den tilliten som dom som tror har till sina gudar
Någon att lägga sin själ i

Vi bjuder varandra på smält ost och klämmer varandras finnar
Kom närmre
Kom djupare
Kom med mig om du vill leva!

Vi vet att vi måste göra allt för första gången
igen
och igen
och igen

Vi håller varandras händer






Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij