Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskar viskar




hej
ursäkta jag har glömt vem jag är
jag tappade mina anteckningar på tunnelbanan
plopp sa det och så sjönk dom
fast jag höll allt så lätt och opersonligt


plopp sa det
så det kan inte ha varit på tunnelbanan
det måste ha varit vatten
jag måste ha gått på en bro och vinden tog tag i mina anekdoter
och ytterligare distanserade dom ifrån mig


hej
jag har ett namn och ett ursprung i blått bläck
mina intressen kladdade av sig och blev lite suddiga
dom har nog löst upp sig nu
jag matade mälarens alla invånare med mitt tidsfördriv
om jag hade en krok hade dom nappat
jag hade kunnat tjäna pengar
blivit fiskbaron och baronessa


hej
jag har med min fångst
om ni har några frågor
lutar er framåt och spetsa öronen
Fiskar viskar




Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-10-28 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij