Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krockkuddar

Krockkuddar molnen
bromsar alltför högtflygande
drömmar




Bunden vers (Haiku) av Lena Staaf VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-08-09 20:47



Bookmark and Share


    Bishkeks söner
Fantastisk
2019-08-15

  Eva Langrath VIP
Underfundig och luftig text
2019-08-10

  Gunnar Hilén VIP
Luftigt...sinnligt.....skönt...med inbyggd varning
2019-08-10

    ej medlem längre
Lysande bildval! Tur att moln är ganska lätta och flyktiga.
2019-08-10

  SatansSon VIP
är det för mycket kan det bli olycka.
2019-08-10

  nu 1.0
Bra och underfundig!
2019-08-09

    ej medlem längre
Ut med krockkuddarna och stäng av ABS-bromsarna o gasa utför stupet likt Thelma and Louise...!
2019-08-09

  Öknens Ros VIP
Inte flyga högre än vingarna bär.
2019-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Min fru är en sådan.
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP