Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet tickar undan

En dröm jag är vaken

Ta mig nu som jag är

När min tanke är naken

 

Du ser min bro till livet

Inget är just nu helt givet

 

Rider över stränder i dimman

Håller med fast hand i grimman

 

Mardröm är lust att bli slagen

Av skräck som hindrar betagen

 

Sitter med sorgen i timman

Då klockan är slutligt utdragen

Från sinnet som somnat från dagen

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-10 00:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin rytm i de allvarsamma orden om sorgen
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ