Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha blivit inspirerad av Asta la Vistas! limerickar =)


Kina-Trump

En liten grupp från Kina,
spejade in genom fönstrena mina.
Lillebror sa:
"Det känns inte bra.
På wc la Trump just en mina."




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-10 08:36



Bookmark and Share


    Asta Kass
Haha! Lysande! (Och vilken hyllning att denna grymma kom från inspiration av mina!)
2019-08-25

  Annie b'larsson VIP
Haha, så bra! Orden är verkligen det bästa bekämpningsmedlet.
2019-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat!
2019-08-12

  Monika A Mirsch VIP
rungande applåder!
2019-08-12

    Lena Staaf VIP
Härlig limerick som tar där den ska!
2019-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var väldigt träffsäker!
2019-08-11

  Anya VIP
Humor och allvar. Träffande skrivet.
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP