Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hål

Jag är ständigt sökande
efter ett lugn
som kanske inte finns
i den här världen

Alla dessa stängda dörrar
i varje riktning

Jag smiter in
genom ett litet hål
till den andra världen
den nya gemenskapen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-11 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP