Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmad dikt


MINNEN

Än kan jag se dig vandra
på stigar där förr du gick.
Men jag ser dig så dunkelt bara
med min längtans sorgtunga blick.
Jag vet,
det är en dröm jag drömmer,
om det som en gång var.
Dagar och år försvinner
men minnena de finns kvar.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 14:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...skönt ändå att ha sina minnen...fint skrivet...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl