Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslut mig

Lämnar lusten utanför för att se immiga ögon

Skönjer din hud som förr dolt sig som en orkidé

Som kallat på ögons glädje

Närmare för varje soluppgång tills dess fägnad fått mod att öppna sig

Allt för att andas i din längtan

Allt för att sluka din luft av syresatt kärlek

Låt min rymd möta din slutenhet för att sudda ut alla gränser i värmen av ett ögonblick




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-08-11 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ