Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen om längtan

Höstens storslagna blad dalar långsamt

Modet i min sång cirklar runt i en svanlik piruett

Fångad i en dans med dödens järtecken

Ovan jord som längtar efter att svepas i färgprakt

Vi vet att vårt förfall liknar jordens och bladens omfamning för att älska tills inget skiljer dem åt!

Jorden lever länge medan bladen utför sin färgglada dans om och om igen så låt oss glädjas av roströda toner som målar om tillsammans med orangea höstparader och gula myriader.

 

Gläds åt tanken att kärlek kommer åter spira i det gröna skira




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ