Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min katt

Tassar så runda och mjuka. Dom luktar mossa, gräs och jord.
Jag tar ett djupt andetag, det luktar så ljuvligt.
I solen skiner din brunskimrande päls ikapp med dina gula glittrande ögon.
Du är så vaksam, avslappnad och lyhörd på samma gång.
Du blundar och kisar sen nöjt mot mig som om dina ögon log.
Du är magnifik, smidig men också rätt klumpig och lat
Det finns ingen som kan njuta mer av livet än du.
Det bästa du vet är att sova, jag brukar få väcka dig.
Du går din egna väg och du är endast kvar för du själv valt att stanna.
Jag tror du vet hur mycket du betyder för mig.
För det är som att jag känner din kärlek stråla tillbaka mot mig.
Nos, öron och morrhår så känsliga för minsta ljud, lukt eller vibration.
Ingen kan vara så nonchalant men samtidigt så älskvärd, söt, snäll och charmig.
Jag studerar dig när du sover där så sött. Små snarkningar och ryckningar, du drömmer om något.
Det bästa ljudet jag vet är när du spinner så där nöjt.
Så harmoniskt och lugnande att jag vaggas in i sömn.
Dina klor är väldigt vassa men du är mer än medveten vid det.
Du är alltid försiktig med klorna så du försäkrar dig själv att inte göra illa mig.
Min kärlek har du alltid haft och kommer alltid ha.
Tassavtrycken är föralltid inristat i hjärtat och själen.




Fri vers av Kaffedivan
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 23:31



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack så mycket :)
2019-08-14

  mare VIP
Fin text
om din
älskling
jag har
en med
förstår
dig!
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan