Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flämtande längtan

En längtan så stor 
En längtan så stark
Flämtar inombords
Hungrande saknad 
Törstande lustar
Bultande hjärtan 
Pulserande ådror
Trånande blickar 
Beröring så öm
Kyssar av passion 
Pirrande fjärilar 
Underbar förälskelse 
En förevig kärlek 







Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-04 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan