Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögontröst

Din blick får tiden att helt upphöra 
Där i dina ögon finns ett inre lugn
Klara och vänligt inbjudande ögon 
De två blå som tittar djupt in i mina 
Dina ögon ger mig tröst och trygghet 
Glittrande, lockande längtande ögon
Mina ögon har aldrig skådat på maken
Något så iögonfallande och vackert
Håll om mig hårt min älskade ögontröst




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-20 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan