Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite tankar och känslor

Trygghet kan vara den underbaraste känslan men också den värsta, det i rädslan av att förlora den.
Kärleken kan vara det vackraste som finns men även det värsta då hjärtat går itu.
Ljudet av det låter som tusentals små glasskärvor som krossas.
Såret det gör inom en i ens själ finns alltid kvar, om än mindre smärtsam med tiden. Men ärren är där och minnet är fastgjutet för alltid. 
Det finns alltid en annan sida, ett mörker och ett ljus av det som livet ger.
Någon annans mörker kan istället vara den andres ljus. 
Någons positiva inställning kan vara en annans negativa inställning. 
Någons glädje kan vare någon annans sorg eller vrede.
Allt det som är själva livet prövar och utmanar mig hela tiden.
Jag är både mörker och ljus, men mörkret tar alltid över för mycket.
Jag övar för att få mer ljus så det är det som väger tyngst.
Hela livet ut, till och från, ska jag öva så jag upprätthåller balansen.




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan