Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Kom närmare så jag kan se dig in i minsta detalj.
Jag räcker ut min hand och snuddar vid din bara bringa.
Känslorna bränner som den hetaste glöd.
Jag känner dina läppar kyssa min känsliga hud.
Jag ryser av välbehag och flyter in i en annan värld av rosa moln.
Jag studerar dina konstverk till händer, liksom hela skapelsen av dig.
Jag blir helt knäsvag när du tittar in i mina ögon och ler.
Snälla låt detta ögonblicket vara för evigt.
Jag är din, jag gör precis vad du vill när du vill.
Säg att du stannar kvar här med mig till ålderns höst kommer.
Där ligger vi nu, lite mer skrynkliga och slitna än förrut.
Men kärleken är densamma, precis som din kärleksfulla blick och ditt vackra leende. 
Din beröring är lite mer darrig än förrut.
Men det är en beröring som ännu tillfredsställer.
Tillsammans brevid varandra somnar vi stilla in i evighetens land.




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 23:44



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack aol :)
2019-09-23

  aol
Underbart kändes rakt in i hjärtat
2019-09-20

  Kaffedivan
Tack:) va glad jag blir!
2019-08-14

  mare VIP
Så fint skrivet
mitt hjärta
blir så varmt
bokmärker
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan