Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget kortdikt gestaltning av Sensommar 11 ord.


Sensommarbalkong

Jag sväljer den solmogna balkongtomatens söta saft
humlan smakar på lavendeln.




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-12 13:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så mycket du får med på få ord. Gillar vändningen med humlan.
2019-09-02

  KattenKin VIP
Somrigt och fint, det doftar ljuvligt ända hit.
2019-08-14

  Bibbi VIP
Så fint.
2019-08-12

  Lena Själsöga Keijser
du målar dofterna in, så fint
2019-08-12

  Jaseph
En enda mening, omsorgsfullt fångande, talande sensommarens tungomål
2019-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP