Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glömska minnen


Telefon är tyst


Bläddrar i minnena efter dig
mamma

dina anteckningar och
inköpslistor

telefonnumren
julkorten
fotona på barnbarnsbarnen

sånghäftet från din 80-årsfest

och så kuvertet...
där du skrivit upp alla dina barns namn
därunder våra barns namn

för att minnas
vem som hör till vem

Din vackra handstil
har blivit lite darrig
efter demensbeskedet

post-it lappen
du klistrat utanpå kuvertet
deklarerar din frustration;

Telefon är tyst!




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-12 17:59



Bookmark and Share


  ULJO
Men minns signalen och samtalen som varit.
2019-08-18

  stormengudrun VIP

Tack! Ja det var alltid mamma som ringde till alla, sen klarade hon inte det mer :-(
2019-08-15

  Ezmeralda VIP
Det du skriver grep tag i mig.
Känns igen, saknar min mamma så mycket.
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP