Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte


Ibland frågar jag mig varför
när dagarna bara går förbi
när jag är förminskad till
något i förbifarten

När de inte hinner
och jag inte orkar
när energin är låg

Kärleken är naturen
och den finns därute
när jag inte kan vara där

när jag inte springer
när jag sitter och ligger
tröttheten gror

När jag hoppas
förändringen leder till
någon som är jag

Någon som har
är och formas
till något mer

Inte bara börja om
från början
i evighet









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-13 15:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av insikt och av liv!
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP