Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besatthet

besatthet är det värsta som finns
värre än smärtan av ett slag
värre än ångest och obehag
man känner sig galen, okontrollbar
tankar tränger sig på
känslor man inte har
äter upp en innifrån ut
finns inget äkta kvar till slut




Fri vers av Noora R
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-06-28 11:25



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven, ord som vänder känslor, vädrar och visas rätt upp och ner. Tack för läsningen!
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Noora R