Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna noga

Lyssna till ditt hjärta
Känn din innre röst
Lyssna på den känslan
som bankar i ditt bröst

Fast du vägrar innse
är det oftast rätt
Där ute finns så många
att välja det är lätt....




Fri vers av Noora R
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-27 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noora R