Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖD

DEN DJUPA TRÖTTHETEN TRÄNGER SIG PÅ, SMEKER MIN KIND MED SIN VIND
JAG KAN INTE ANDAS JAG DÖR I MIG SJÄLV, JAG DÖR FASTÄN JAG INTE VILL
JAG STÅR HÄR OCH SER PÅ VÄRLDEN, ALLA LEVER UTOM JAG
FÖR JAG ÄR INGENTING,MER ÄN EN VÅG PÅ ETT HAV




Fri vers av Noora R
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-06-28 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noora R