Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer

En penna, ett block papper
Känslor som skrivs ner
En dag, en natt, få timmar
Det kommer mer och mer
Jag skriver vad jag känner
Om känslorna som bränner
Om sånt som riktigt svider
Om smärtan, hur jag lider
Ångest och besatthet
Är nått jag väldigt väl vet..




Fri vers av Noora R
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-06-28 11:06



Bookmark and Share


  stefan.g
Denna är också väldigt bra skriven, besatthet återkommer och smärtan känns i texten. Det är inte utan att man känner att man vill lyfta upp ett frihetens baner över dig och skänka dig frid....Sådan som övergår allt förstånd, sådan som gör en glad ända in i själen, den friden önskar jag dig.
Tack för läsningen!
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Noora R