Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

Bubbel bad och rödvins rus
Mun mot mun ett härligt brus
Dansa nakna framåt kvällen
Röda läppar mjuka ställen
Härligt att vara berusad av dig
Härligt sätt att värma mig




Fri vers av Noora R
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-07-11 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noora R