Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dravel

Om hösten, om hösten
Glöden och vi;
Pyr

Tärningarna kastades vid fjolårets höst,
Den vi alla minns.
Tuffa-Fredrik som gråter;
Dravel i skymundan

Skägg beklär oss sen dess
En manlig matta
För tårarna att vila i


Tärningen rullar igen,
Vid jämn utgång:
Älskog

Vid ojämn:
Ristar vi blodörn




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-15 16:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Slumpens öde skördar
liv eller död ,rikedom eller nöd
det gör detsamma när man är död
2019-12-06

  SatansSon VIP
denna har sting
2019-08-15

  danne //
Kan känna mina lungor slits ut ..
tuff vikinga skald...
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Adurge