Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Lavendeldoft väcker mina sinnen

 

Sensommarvärmens ljumma vindar smeker min hud. Doftrika spår av lavendel sveper förbi och tänder mig. Minnen från heta stunder vaknar till liv, vill leva upp igen.

 

Jag kan uppleva din intensiva närhet, blundar och minns. Jag vill få kärleksbägaren att flöda fritt och rinna över. Längtan att få smaka på kärlekens söta frukter hägrar.

 

Jag lever i ett längtande rus där mina sinnen är vidöppna. Min längtan skriver ditt namn med stora röda bokstäver, jag vill möta dig snart igen.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP