Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenad

Ingen hjälp
sten läggs på börda

Den som är utan skuld
kastar första stenen

Stötesten

Hjälp kommer
sten faller från hjärtat

Stensäker

Ädelsten
Ögonsten

Minnessten





Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-16 10:25



Bookmark and Share


  nu 1.0
Fin dikt om sten
Starkt ämne.
2019-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets olika stenar!
2019-08-18

  Lehva VIP
Fyndig och innehållsrik. Bravo.
2019-08-17

  Öknens Ros VIP
Stenkul diktat?
2019-08-16

  Judas Ekholm VIP
Fantastiskt ordsnickeri med finfin klangbotten.
2019-08-16

  Per Rydberg
Trevlligt stenstilleben!
2019-08-16

    ej medlem längre
Så fint SU får ihop det med alla livets stenar!
2019-08-16

    Sefarge VIP
Fin hyllning!
;)

2019-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Ullsten.
Som vi helst glömmer.
2019-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP