Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

Efterdyningar av veckans bekymmer
Smälter långsamt i glaset
Känns i knäna
Pirrar liksom
Halvligger
Rofyllt betraktandes det som skapats
Tvångsmässigt tittande på sport

När allt kommer omkring
Är det kanske mest min självkänsla
det handlar om

All möda
För en självkänsla
Barnen skulle överleva utan mitt slit
Mat finns ju i affären
Vatten i kranen

Ett flytande täcke över allting
En presenning i havet
Det är jag
Har inte lagt märke till prasslandet förr
Men nu väcker det tankar
Som med barnfötter dansar mot det varma trägolvet

Det är något jag inte ser
Någonting jag inte förstår
Livet
Bakom hörnet
Uppe på toppen
Kanske det klarnar




Fri vers av Aaxel
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 21:58



Bookmark and Share


  Livet1
Sista versen. Hur många gånger känns det inte så.
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel