Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem är jag?


Vilsen


Du känner dig själv bäst
genom dina vänner

heter det

Men om jag inte känner
några vänner

säg - vem är jag då?




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-16 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"be who you are and do what you want, because those who matter don't mind and those who mind don't matter
2019-08-22

    ej medlem längre
dig själv
2019-08-22

  Cikoria Blå VIP
Din egen vän.
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP