Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av våra sista hejdån


vi har varit ett
vibordeinte
och i det har vi velat

allt

nu finns inga distanser
längre
inga sargade
hjärtan på intensivvården
inga
amerikaner eller motspelerskor
som varit närmare,
som fångat oss i tid och rum när vi
försökt
glömma

varandra


// vi står i ett tomt
vitt
rum
och tittar på varandra
Nakna, såriga, ärrade,

läkta?
//


Och vi vet inte längre vilka vi
varit




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-17 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel