Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid på året

De sveper förbi än
Som vinden
Som liljorna som finns idag
Men är borta imorgon

Ny tid på året
Fyra olika säsonger

Hur hamnade jag här?
Vad har jag ens gjort?
Uppnådde jag allt?

Livet som en tickande bomb
Oro
Rädsla
Om vad som händer näst
Frid
Fröjd
Över det du får näst

Ny tid på året
Ny säsong
Som för med sig sitt egna bekymmer




Fri vers av nz
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nz