Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp

tänk om det finns något underliggande som jag inte vet om
tänk om allt är en fasad och jag inte mår bra egentligen?
hur vet jag hur jag egentligen mår?
hjälp mig




Fri vers (Fri form) av nz
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-07-17 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nz