Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt i livet har sin tid. Men en dag som denna känns. När jag firar min bästaväns födelsedag. På samma gång begravs min pappas bästavän.


17:e december 2020

Samma dag
Men två olika utfall

Ena glad
Ena ledsen
Ena firar
Ena sörjer

”Sov över”
”Jag kan inte, har prov imorgon. Vi ses imorgon”

Dödförklarad samma natt.

För evigt saknad.




Fri vers (Fri form) av nz
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-12-17 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nz