Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån annans värme

En efter en
Skulle sluta efter dig
Men det blev en trend
Där den första öppnade upp allt
Sen blev de ba en efter en

Tänker ba på stunden
Men inte hur det kommer få dig att känna
När orden ”jag är inte för dig” sägs
Men tagit upp tiden som om jag vore din

Mata egot eller känslorna?
Känslor som inte alls är dina
Utan hans
Men egot som inte alls är hans
Utan ditt

Hur ska ja rå för att jag är som jag är
Flörtig
Pratig
Ler

Det betyder inte att jag är inte din för de




Fri vers av nz
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-09-26 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nz