Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du, egentligen?

Trött att behöva le när jag egentligen vill gråta
Trött att behöva gå till skolan när jag egentligen vill sova
Trött att svara ”jag mår bra” på frågan ”hur mår du?” när jag egentligen bara vill gå förbi personen

Allt blir som att gå på autopilot. Fortsätter i en lögn utan att inse att en paus behövs.

En paus för att stanna upp och säga ”hur mår du, egentligen?”




Fri vers (Fri form) av nz
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-19 01:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag svarar ALDRIG bra om jag inte mår bra.
Jag är ingen marionett.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

nz