Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet bäst?

Symptom vid samma sjukdom kan yttra sig olika från person till person

Därför måste man själv lista ut vad som är bra för en själv

och inte luras av att den andre sitter inne med sanningen;

trots att han inte är läkare

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-18 13:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vara aktiv för att få den vård man behöver!
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP