Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


småprat


Besökstid


Med mackor o kaffe
i ryggsäcken
hälsade jag på dig idag

det var besökstid

Vädret var gråmulet
men luften ljum

jag satt en bra stund och
småpratade med dig
om ditt och datt

sådär som vi brukar

Efter en stund
reste jag mig upp
och sa:

hej då lilla gubben
vi ses snart igen

Jag doftade på blommorna
och strök dig med varlig hand

över stenen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-18 16:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag tänker mig att många betydelsefulla idéer och tankar kläcks under den stilla stunden vid stenen.
2019-08-18

  ULJO
Griper tag. Berörs starkt av ditt småprat.
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP