Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska och förlåta


När som solen svalnar
lite som på hösten
faller hjärtan
mot marken

sätter
känslorna
i gungning

Återfinner livet
återställt

Färgrikare
som det nu innehöll
fler delar

Mer sofistikerat
komplext
komplett

Avståndet mellan
älska och
förlåta
har minskat

Orden ligger
närmare

när jag ber
förlåt







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-20 19:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mycket fint beskrivet med höstens färger och rörelser invävda i känslorna.
2019-08-22

  Lars Hedlin
En fin text
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP