Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs din gravsten

Tant brun tant grön tant gredelin
dom byggde mig i lego
ett hjärta lika glädjelöst
som hopplöshetens brunn

Du bjuder ett så ädelt vin
och skålar med ditt ego
att narcissismens bubblor
hoppar hage i din mun

Som en dålig vana
mellan skymningen och ljusan
en tusenfoting utan ben
en daggmask utan glid

Ska jag åka kana
längs hypotenusan
som en säl jag glider
längs din gravstens pyramid




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-08-21 07:07



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Oj ! Aj ! Jävla sagotanter ! Var är farbror Blå ?
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant