Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Ljungmatta på Vrångö


Sensommarens sköna tid

 

Nu blommar ljungen, nu mognar frukten, naturen visar sin storhetstid.

Jag känner värmen som ligger lagrad i solvarm klippa, det ger mig frid.

Nu kan jag se hur naturen mognat, den förför mig vartenda år.


En solvarm sommar är snart till ända med varma minnen som lever kvar.

Naturen skrudar nu färgrikt om sig och förbereder hösten med stor final.

En doftrik matta av Ljung är utlagd och bjuder in mig på vernissage.

 

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP