Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lyfta ett finger


Ibland älskar jag så intensivt
bara att leva, livet
sådär rätt upp och ner

Inte något speciellt som händer
och det sker mirakel konstant
utan uppehåll

Andas och skriver en rad
viskar orden för mig själv
sjunger orden toner
ljuder

Och allt växer liksom
komprimeras och expanderar
samtidigt

Det är så universum
fungerar

Och jag behöver inte lyfta
ett finger

Bara andas







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-21 13:31



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Din dikt föll rakt ned i mitt jag! Gudomligt. Tack för dina rader.
2019-09-07

  Lars Hedlin
Bara vara här och NU!
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP